vineri, 25 octombrie 2013

Masaj erotic de weekend :)


MASAJ EROTIC DE WEEKEND
Weekend-ul ăsta e agitaţie mare! Şi mai ales bucurie. Se apropie Halloween-ul şi deşi la prima vedere-i o sărbătoare destul de sinistră, aduce cu el acea energie şi bucurie a distracţiilor fără limite!
E început de weekend şi s-a dat startul . Ne foim, alergăm din mall în mall să ne găsim care mai de care ţinutele de petrecere. Fetele parcă au înnebunit şi au înroşit liniile telefoanelor. Soarele străluceşte superb pe cer amintind de iubita vară! 
MASEUZE MASAJ EROTIC IN DECAPOTABILA
Ne bucurăm! Încă ne bucurăm pe soare! Laura face tot felul de trăznăi din decapotabila-i roşie bulversând tot traficul. Nu ne înjură nimeni! E acel trafic de weekend cu tipi frumoşi ieşiţi şi ei să se bucure de bucuria weekend-ului sau poate chiar de bucuria noastră. Nici domniţele nu-s iritate! Raze aurii ce le scălda într-o baie de lumină le fac parcă mai frumoase, mai pline de viaţă!
Glumim! Ne aducem aminte de tot felul de întâmplări comice. Masajul erotic e plin de astfel de picanterii. Sunt întâmplări comice petrecute prin salon sau cine mai ştie pe unde şi care ne stârnesc râsete zgomotoase şi ne agită!
Şi totuşi ne pregătim de Halloween ...
Giulia.
EROTIC HALLOWEEN MASSAGE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu