vineri, 20 iunie 2014

Face Nokia Lumia 520 cele mai sexy poze?

Nokia Lumia 520 face cele mai sexy pozeDupă spumosul articol în care ne-am expus impresiile cu privire la magia produsă de Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, un înfocat suporter francez ne-a călcat astăzi pragul pentru o super provocare. Suspinând ne-a povestit cum un proiect foto desfăşurat în această perioadă în Bucureşti l-a împiedicat să fie prezent pe stadionul din Salvador în seara asta la meciul disputat împotriva Elveţiei şi cum toţi prietenii lui vor jubila pe stadionul brazilian. Şi pentru că tocmai îşi cumpărase noul Nokia Lumia 520 îi şi venise o super idee, o idee cel puţin trăsnită!
Fotograf fiind, dincolo de savurosul masaj erotic pe care abia aştepta să-l guste pentru a-şi mai îndulci spiritul, vroia să testeze dacă spectaculosul Nokia Lumia 520 face cele mai sexy fotografii. Dar cum avea să testeze asta? Aici aveam să intervenim noi! Urmăm să fim modele lui într-o şedinţă foto de senzaţie! Lumini difuze şi trupuri zvelte unse cu ulei aromat aveau să fie ingredientele unor fotografii de excepţie.
masaj erotic si fotbal
Ce ni s-a părut cu adevărat spectaculos a fost faptul că nebunaticul suporter francez a trimis pozele realizate la noi prietenilor lui din Brazilia pentru a şi le imprima pe tricouri şi a le purta în seara asta pe stadion la meciul Franţa – Brazilia. Aşa ca să le poarte noroc! Incitant este faptul că aveţi toate şansele să le vedeţi în seara asta dacă urmăriţi meciul şi mai ales puteţi decide cine face cu adevărat cele mai sexy poze! Voi ce părere aveţi?!

PS: Meciul începe la ora 22:00 şi vă recomand să îl urmăriţi pe TVR HD, să ne vedeţi mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu